Få en personlig træner

der hjælper dig i mål

Skræddersyet personlig træning

Få din helt egen personlige træner og nå dine drømmemål. Ønsker du et forløb med fleksibilitet og træning på tidspunkter, der passer dig, er dette forløb perfekt for dig.

Vil tilbyder tre forskellige forløb med en personlig træner – se mere nedenfor.

Vil anbefale KL Coaching

Jeg vil gerne anbefale KL Coaching til alle som har et brændende ønske om, at ændre sin livsstil! Det er nu lykkes mig med Kenneths hjælp og professionelle vejledning indenfor både kost, træning og coaching!

- Amalie
Et sted med plads til alle

Jeg startede på personlig træning i 2016, da jeg kunne se, at dette var et sted, hvor der var plads til alle. Jeg var selv i meget dårlig form og overvægtig da jeg begyndte mit forløb. Nu er træning og en sundere livsstil en fast del af mit liv og jeg kan til hver en tid anbefale KL Coaching til andre. Det er den bedste og sjoveste træning og alle kan være med.

- Anne
Jeg har smidt 25 kg!

Jeg har nu smidt 25 kg. siden jeg begyndte hos KL Coaching. Tak Kenneth.

- Kathrine
Verdens bedste træner

Verdens bedste træner som hjalp mig med at nå mine mål!

- Camilla
Tak for støtten

Takket være KL Coaching har jeg endelig opnået den livsstilsændring, jeg længe har ønsket!! Efter et fantastisk forløb med Celina har jeg fået et helt nyt syn på træning og kost og har i den grad fået en stærkere og smukkere krop ud af det og ikke mindst mere overskud. Det er den bedste investering jeg har gjort! Jeg kan ikke andet end anbefale dette skønne sted og give 5 kæmpe stjerner!

- Liv
Tidligere
Næste

Individuelt forløb

Et forløb KUN for dig med DINE ønsker og behov i fokus! Træn på tidspunkter og dage, der passer DIG!

MAkkerforløb

Med et makkerforløb kan du få personlig træning med en god ven/veninde og samtidig spare penge! Nogle gange er det bare sjovere, når man er to.

Small group

Sammensæt dit helt eget lille lukkede hold og book en af vores personlige trænere. Her skræddersyr vi forløbet ud fra jeres behov.

Tilmelding og spørgsmål

Ønsker du at få en personlig træner, eller har du spørgsmål til et personligt forløb?

Så kontakt os – det er helt uforpligtende.