En klar vision

og de bedste trænere

Vi har en vision om at hjælpe mennesker med en sundere livsstil og personlig udvikling, og give dem værktøjerne til at træffe sundere valg – for altid.

Bag om KL Coaching

KL Coaching blev stiftet i 2011 af Kenneth Lagstrøm med det klare mål, at skabe det sjoveste og mest motiverende træningsunivers med fokus på, at hjælpe folk til en sundere og stærkere livsstil.

Her små 10 år senere kan vi med stolthed kigge tilbage og sige, at det har vi skabt.

Måske du er den næste i rækken, der vil være en del af vores træningsfællesskab?

Marie Tvarnø

Personlig Træner | Professionsbachelor i sundhed og ernæring | Løbecoach | Vanecoach

Ønsker du en personlig træner der kan ”løfte dig op” med masser af energi er Marie oplagt som DIN Personlige Træner.

Maries postive syn på livet og træning smitter, så du vil med garanti gå hjem fra træning med et smil på læben og med meget mere energi end inden timen.

Herudover giver Maries kostbaggrund dig en ideel mulighed for også, at rykke dig op optimere på dette felt.

Sara Munkholm Lassen

Personlig Træner | Kostvejleder

Ønsker du grundighed, energi og god service, er Sara et oplagt match til dig.

Sara har inden sin karriere som personlig træner arbejdet i servicebranchen. Derfor er hun ekstremt god til mennesker og ikke mindst til, at få det bedste frem i DIG via Teamwork, god kommunikation og sjov og motiverende træning.

Thomas Johansson

Personlig Træner

Thomas har mange års erfaring indenfor judo, mma, styrketræning, løbetræning og OCR.

Indenfor OCR er Thomas en af verdens førende og dygtigste trænere og har ført flere af sine atleter til store resultater.

Thomas elsker, at arbejde med mennesker og tager altid udgangspunkt i den enkeltes niveau og mål.

Med et forløb hos Thomas vil med garanti på pulsen højt op og blive en bedre version af dig selv!

Cecilia Gaard

Personlig træner | Kostvejleder | Yoga instruktør

Træning gør dig sundere – både fysisk som mentalt. Det er vigtigt, at træningen samtidig er sjov og giver dig mere energi i hverdagen.

Træner du med Cecilia, er der ikke udelukkende fokus på den fysiske træning men også på, at give dig redskaber der vil hjælpe dig til, at få en bedre kropsforståelse og dermed skabe en bedre balance mellem krop og sind. Hvad enten du står overfor en livsstilsændring, ønsket om en stærkere krop eller noget helt tredje, vil Cecilia kunne hjælpe dig i mål.

Johanne Fiig

Personlig Træner | Kostvejleder

Johanne har selv gennemgået en livsstilsændring af de helt store gennem sit eget forløb hos KL Coaching for mange år siden. Derfor ved Johanne præcist hvad der skal til for, at opnå en sundere og stærkere livsstil. Johanna viser dig hvad der skal til for at lykkes og ikke mindst fastholde resultaterne og den sunde livsstil på den lange bane.

Kim Rahr

Personlig træner

Kim har gennem mange år undervist indenfor især Crossfit og har mere end 10.000 undervisningstimer i bogen.

Kim er ekstrem dygtig på det tekniske felt og har hjulpet mange af vores klienter med, at forbedre deres teknik samt øge deres styrke i div. øvelser.

Netop af samme årsag er det Kim der er vores instruktør på vores Styrke bootcamps.

Kim er perfekt som din coach uanset om du er nybegynder eller erfaren og uanset om du ønsker et vægttab eller øget styrke.

Celina Nobest

Personlig Træner

Som mor til to børn i et hektisk familieliv ved Celina om nogen hvad det kræver, at finde en ”balance” i hverdagen, hvor der både er plads til egen træning og en familie i balance.

Har du brug for gode og konkrete redskaber til, at få ”enderne” til at mødes, vil Celina være det perfekte match for dig.

Maria Kjærgaard

Personlig træner

Maria er ekstremt teknisk dygtig og ynder at ”nørde” meget og i sin egen træning, hvilket passer perfekt til de af vores klienter, der ønsker, at lære nye tekniske øvelser og ikke mindst øge deres styrke i disse.