Kathrines rejse mod et sundere liv!

Jeg mødte Kathrine første gang på mit lukkede livsstilshold i Urban Fitness, Team sund for Evigt.

Kathrine mødte op første gang, lettere utilfreds med sig selv og sit udseende. Nu ville hun ændre sin livsstil en gang for alle!

Fra begyndelsen af forløbet, erfarede jeg hurtigt, at Kathrine havde/har en helt speciel evne/gén til, at “slå hjernen” fra og arbejde benhårdt. Hun var en “mini maskine” der bare kørte derudaf. Hun fik hurtigt lært en masse funktionelle og essentielle øvelser, og vi byggede mere og mere på hende. Hendes “værktøjskasse” blev således større og større. På et tidspunkt stagnerede hun en smule i sit forløb og vi optimerede derfor endnu mere på hendes kost. I 10 dage skulle hun således MMS´e ALT hvad hun spiste til mig, så jeg kunne hjælpe hende med, at minimere indtaget af de “klassiske” overdrevne portionsstørrelser og unødvendige fødevarer. Jeg gav feedback på hendes kost og hun fik implementeret ændringerne i hendes livsstil.

Siden da har Kathrine ikke set sig tilbage. Forløbet på livsstilsholdet sluttede og hun var nu klar til nye udfordringer. Kathrine dyrker idag Crossfit på et relativt højt niveau og står snorlige. Det er så godt gået og jeg får sku´et smil på læben hver jeg ser hende nede i det lokale center, hvor hun giver alle “de andre” baghjul.

Lad Kathrines historie være en inspiration for jer :)

Kathrine før/efter