Få en sundere og stærkere livsstil på bootcamp for kvinder

Sjov, motiverende og effektiv træning

Vores Bootcamp for Kvinder er for dig, der vil i topform, tabe dig, blive stærkere og generelt øge din sundhed.

Vores bootcamps er inddelt i forskellige niveauer, så der er plads til alle. Vi finder det hold der passer præcist til dig, når du tilmelder dig.

Når du tilmelder dig, får du:

Pris: Fra 1.500 kr.*
* Beløbet kan efter aftale betales i rater hvis dette ønskes.
Fantastisk sammenhold

Jeg har været på hele 7 bootcamp forløb, og har ikke fortrudt en eneste af dem! Sammenholdet og gejsten der er på holdene er fantastisk og uanset udgangspunkt, niveau og mål formår alle, at komme og gå igen med et smil på læben.

- Cecilie
Tabte 35 kg på 10 måneder

Det er den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv! Her 3 år efter holder jeg stadig den aktive og sunde livsstil, hvilket har smittet af på resten af familien, som nu også har været igennem forløb hos KL Coaching. De bedste anbefalinger herfra

- Lone
Noget af det vildeste

Det har været en vanvittig sjov rejse sammen med jer, men også noget af det hårdeste og vildeste jeg nogensinde har prøvet! Overvejer du selv et vægttab, kan jeg klart anbefale KL Coaching - du vil med garanti se resultater.

- Lise
Meget mere end bare et vægttab

Helt ind i hjertet kan jeg kun anbefale KL Coaching! Jeg er nu 15 kg. lettere, 100 gange stærkere og blevet en del af et træningsfællesskab, der gør det til en fest at komme i centeret hver gang! Bedste beslutning at starte hos jer! Tak!

- Johanne
Tak for jeres støtte

Det er for vildt! Det havde jeg slet ikke regnet med da jeg startede! Tak for jeres store motivation og støtte!

- Jenny
Tidligere
Næste

Tilmelding og spørgsmål

Ønsker du at tilmelde dig denne bootcamp, eller er du i tvivl, om dette forløb er det rette for dig? 

Så kontakt os – det er helt uforpligtende.