Arons vilde forvandling

Arons vilde forvandling!

Aron kontaktede mig i Januar 2012.  Han havde besluttet sig for, at nu skulle det være slut med at være overvægtig (118,4 kg. ). Han ville have sit liv tilbage!

Aron havde i mange år kæmpet med sin høje vægt, hvilket nu også var begyndt at give ham knæproblemer.

Aron inden forløbet

Vi satte os derfor ned sammen og lagde en langsigtet strategi plan for Aron, så han på en sikker og ordentlig måde kunne få tabt de overflødige kilo.

Jeg lavede en skræddersyet træningsplan til Aron, tilpasset hans liv og hverdag. Planen indeholdt et styrketræningsprogram samt et konditionsprogram.

For at booste vægttabet yderligere, coachede jeg Aron ift. sund kost, hvorefter jeg lavede ham en kostplan, som han skulle følge.

Fra dag et var Aron topmotiveret og kiloene raslede af stødt og roligt. Jeg havde fra begyndelsen understreget vigtigheden af, at have sig selv med hele vejen og ikke tabe sig for hurtigt, da kroppen skal kunne følge med. Derfor havde jeg forudset og forklaret Aron, at han ville tabe mellem 0,5 – 1,0 om ugen, hvis han fulgte mine anvisninger.

På 8 måneder gik Aron fra 118, 4 kg. Til 85,1 Kg. Kun en uge i løbet af forløbet tabte Aron sig ikke. I alle de andre uger, tabte han sig mellem 0,5 – 1,0 Kg. Udover det flotte vægttab øgede Aron bla. sin muskelmasse med 7 kg.

Fik jeg nævnt, at Aron nu spiller fodbold med sine venner flere gange om ugen? Noget han ikke havde turde håbe på for 8 måneder siden.

Ikke mindre end imponerende bedrift af Aron! Godt gået!

Aron før/efter

LÆS ARONS BESKRIVELSE AF FORLØBET HERUNDER:

” Jeg havde i mange år været svært overvægtig, men var altid en glad dreng. Det var først da jeg i 2011 begyndte, at få problemer med mine knæ at det begyndte at vende for mig. Jeg fik fortalt af min læge, at årsagen til mine smerter skyldtes min overvægt, og der indså jeg at der skulle gøres noget. Jeg kunne som 25 årig ikke dyrke den sport jeg gerne ville. Det fik mig samtidig til at tænke på min fremtid. Hvad så når jeg bliver 40 år?

Derfor ville jeg nu tage kampen op!

Jeg kontaktede Kenneth og vi fik en lang snak. Det var en stor udfordring, men også meget grænseoverskridende, at skulle indse at jeg havde et problem, og jeg var meget nervøs i starten. Men ganske få minutter inde i samtalen fik Kenneth beroliget mig, og fik mig til at indse, at det måske ikke var så ”farligt” som jeg frygtede. Han gjorde meget ud af at holde det hele på et jordnært niveau.

Under vores snak fik han gjort det klart for mig at det var vigtigt, at strategi planen var realistisk og til at overholde, så i stedet for at sige ” du skal træne hver dag “, så blev jeg spurgt om hvor tit jeg ville kunne overholde at træne. Det viste sig at være en rigtig vigtig ting, for det er vigtigt at holde sine aftaler.

Så den plan vi lavede var perfekt for mig. Kenneth gav mig motivation og troen på, at jeg kunne klare det. Uden den opbakning tror jeg ikke, at jeg var nået dertil hvor jeg er i dag.

Kenneth har været fantastisk under hele mit forløb. Han kunne både hjælpe med kost og træning, gennem det har han givet mig nogle værktøjer jeg kan bruge resten at mit liv. Uden den støtte fra KL Coaching samt, familie, kæreste og venner så havde det være meget hårdere at nå mit mål.

Jeg kan i dag spille fodbold, og mine smerter i mine knæ er væk, og så er jeg et meget sundere og vigtigst af alt et gladere menneske.

Jeg vil kun kunne anbefale at gøre som jeg gjorde. Hvis du gerne vil tage kampen op så gør det med KL Coaching. Den hjælp, rådgivning og vejledning jeg fik igennem Kenneth var det som gjorde det hele muligt. “